Skärgårdskryssning Nära Dig – Saaristoristeily Lähellä sinua

17.5 kl. 18 Skärgårdskryssning Nära Dig
Avgång från Finno båthamn SFP i Esboviken ordnar en 2 timmars kryssning i Esbo skärgård. Skärgårdsrundan ordnas tisdagen den 17.5 kl.18, med start från Finno (Suomenojan venesatama). Välkommen med! Kostandsfritt att delta, begränsat antal platser, obligatorisk anmälan senast den 11.5 via: www.lyyti.fi/reg/kryssning

För information kontakta: Karl Norrbom tel. 040 754 6969, e-post: norrbom@luckan.fi

 

17.5. klo 18 Saaristoristeily Lähellä sinua
Lähto: Suomenojan venesatama RKP Espoonlahti järjestää kahden tunnin risteilyn Espoon saaristossa. Risteily järjestetään tiistaina 17.5. klo 18. Lähtö Suomenojan venesatamasta. Lämpimästi tervetuloa! Risteily on maksuton. Paikkoja rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ke 11.5:www.lyyti.fi/reg/kryssning

Lisätietoja, Rolf Sandberg, puh. 050 565 5704, s-posti: rolf.sandberg@kolumbus.fi

 

Array

Fullmäktigefråga om ungdomspsykiatrin

Eva-Lena Gästrin lämnade in en fullmäktigefråga på fullmäktigemötet 28.2.2022 Enligt Hufvudstadsbladet (6.2.2022) har en ungdom från Esbo blivit erbjuden vård inom ungdomspsykiatrin på finska fast hen är helt svenskspråkig. Familjen…

Nina af Hällström och Julia Ståhle kandiderar i riksdagsvalet 2023

Nina af Hällström, som är fullmäktigegruppens ordförande i Esbo samt Julia Ståhle, ordförande för Svensk Ungdom nominerades på torsdagskväll av Nylands kretsstyrelse. Nina af Hällström känner sig taggad och ser…