Nina af Hällström och Julia Ståhle kandiderar i riksdagsvalet 2023

Nina af Hällström

Nina af Hällström är taggad inför kriksdagsvalskampanjen.

Nina af Hällström, som är fullmäktigegruppens ordförande i Esbo samt Julia Ståhle, ordförande för Svensk Ungdom nominerades på torsdagskväll av Nylands kretsstyrelse.

Nina af Hällström känner sig taggad och ser ivrigt framemot en aktiv kampanj.

”Det känns fint att få vara med i SFP:s valrörelse och lyfta fram i diskussionen frågor om trygghet, tolerans och jämlikhet, säger hon.

-Jag vill arbeta för ett samhälle som är inkluderande och som värnar om mångfald. VI behöver beslutsfattare med erfarenhet, kompetens och känsla, säger af Hällström.

Julia Ståhle vill lyfta fram den generation som kommer att leva med dagens beslut.

– Unga är inte tillräckligt representerade inom beslutsfattandet. Det behövs flera unga riksdagsledamöter som kräver långsiktiga och hållbara beslut – vi kommer ju trots allt leva längre med de besluten som görs nu, än majoriteten av dem som gör besluten för oss idag”, säger Ståhle.

Riksdagsvalet är den 4 april 2023.

 

Etiketter: , , , Array

Skärgårdskryssning Nära Dig – Saaristoristeily Lähellä sinua

17.5 kl. 18 Skärgårdskryssning Nära Dig Avgång från Finno båthamn SFP i Esboviken ordnar en 2 timmars kryssning i Esbo skärgård. Skärgårdsrundan ordnas tisdagen den 17.5 kl.18, med start från…

Gruppanförande på fullmäktigemöte 13.6 – Nina af Hällström

Gruppordförande Nina af Hällström höll SFP:s gruppanförande då fullmäktige diskuterade det ekonomiska balanseringprogrammet (TakE) den 13.6. SFP:s grupp godkände programmet. Arvoisa puheenjohtaja, valtuustokollegat ja muut kuulijat Olemme päättämässä taloudellinen ja…