Espoon RKP nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

Ruotsalainen kansanpuolue esittelee 23 espoolaista ehdokasta

Espoon RKP asetti ehdolle ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa. Ehdokkaiden joukossa on sekä kokeneita poliitikkoja että uusia aktiiveja. Mukana on myös kaksi istuvaa valtuutettua: Nina af Hällström ja Fred Granberg.

Nina af Hällström on kuluvan kauden aikana panostanut valtuustotyön lisäksi erityisesti sosiaali- ja terveyssektoriin. Hän painottaa, että Espoon tulee olla kaupunki, johon kaikki ovat tervetulleita. ”On tärkeää, että rakennamme ja kehitämme Espoota asukkaiden ehdoilla”, painottaa af Hällström.

Fred Granbergin painopiste on ollut ja on edelleen taloudenpidossa ja infrassa, mm. teknisen lautakunnan jäsenenä. ”Espoon talouden tasapaino on erittäin tärkeä asia. Säästösuunnitelmat johtavat tilanteeseen, jossa on oltava erityisen valpas. Espoon velkaantuminen on liiallista, ja se on saatava pysähtymään.  Työttömyysasteemme on valtakunnallista tasoa korkeampi, ja erityisesti pitkäaikaistyöttömyyteen on puututtava”, muistuttaa Granberg.

Puheenjohtaja Bosse Lönnqvist odottaa innolla vaalityön käynnistymistä. “Meillä on hieno ensimmäinen ryhmä ehdokkaita, jotka haluavat tehdä parhaansa espoolaisten puolesta myös seuraavien neljän vuoden ajan. Tulevat vaalit ovat meille tärkeät ja olemme iloisia voidessamme aloittaa kampanjoinnin”, toteaa Lönnqvist.

Tässä vaiheessa nimetyt ehdokkaat:

Naimat Asapova

Monica Björkman

Anders Blomberg

Håkan Blomberg

René Blomster

Stefan Ekholm

Tom Eklundh

Fred Granberg

Eva Helle

Johan Holmberg

Nina af Hällström

Hans Peter von Knorring

Tiina Kujala

Sten Lindgren

Bo Lönnqvist

Hannele Nygård

Anders Portin

Christina Ruth

Ibrahim Sayilir

Marianne Storå

Merja Tarkiainen

Urban Wiik

Anders Wikholm

Array

SFP i Esbo nominerade 23 kandidater

SFP i Esbo nominerade på sitt styrelsemöte den 14.9 de första kommunalvalskandidaterna. Kandidatlistan är mångsidig, med både erfarna politiker och nya aktiva. Bland de nu nominerade kandidaterna finns två sittande fullmäktigeledamöter,…

Från skolfarfars oro till trygg skolväg – det blir bro vid Mattliden

För ett par år sedan lade ”Skolfarfar” Gustav Båsk märke till, att övergångsstället vid Mattlidens skolcentrum var farligt, när han på sin skolväg passerade den nuvarande rondellen i korsningen av …