Espoon RKP valinnut valtuustoryhmän puheenjohtajiston

Espoon RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajaksi on valittu Christina Gestrin. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anders Portin ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Nina af Hällström. Myös muista luottamushenkilöistä on sovittu, ja ne on vahvistettu kaupunginvaltuustossa. Christina Gestrin toimii valtuuston toisena varapuheenjohtajana valtuustokauden ensimmäisen vuoden ajan.

Espoon RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Christina Gestrin on tyytyväinen paikkajakoon ja puolueen mahdollisuuksiin vaikuttaa kaupungin eri toimielimissä. ”RKP:lle on tärkeää olla laajalti edustettuna kaikilla tasoilla. Erityisesti työ kaupunginhallituksessa, mukaan lukien kaupunginhallituksen jaostot sekä tärkeissä lautakunnissa, mahdollistaa aktiivisen ja rakentavan työn koko kaupungin tulevaisuuden hyväksi”, Gestrin toteaa.

 

Kaupunginhallitukseen valittiin edustus seuraavasti:

Varsinainen jäsen Nina af Hällström, varajäsenet Christina Gestrin ja Anders Portin

Kaupunginvaltuuston elinkeino- ja kilpailukykyjaosto

Varsinainen jäsen Nina af Hällström, varajäsen Christina Gestrin

Kaupunginhallituksen konsernijaosto

Varsinainen jäsen Anders Portin, varajäsen Nina af Hällström

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto

Varsinainen jäsen Christina Gestrin, varajäsen Anders Portin

 

 

 

Etiketter: , , Array

Nya förtroendevalda i Esbo

SFP i Esbo har kommit överens om fördelningen av förtroendeposter för den kommande fullmäktigeperioden. Ordförande för SFP i Esbo, Bo Lönnqvist är mycket nöjd med förhandlingarna och överenskommelsen. Då platserna…

SFP i Esbo har valt fullmäktigegruppens presidium

Christina Gestrin valdes till ordförande för SFP:s fullmäktigegrupp i Esbo. Till första vice ordförande valdes Anders Portin och till andra vice ordförande Nina af Hällström. SFP har också kommit överens…