Nya förtroendevalda i Esbo

SFP i Esbo har kommit överens om fördelningen av förtroendeposter för den kommande fullmäktigeperioden.

Ordförande för SFP i Esbo, Bo Lönnqvist är mycket nöjd med förhandlingarna och överenskommelsen. Då platserna delades ut, beaktades röstetal, sakkunskap och önskemål.

“Jag är mycket nöjd med att vi fick ihop en sammansättning av förtroendevalda där vi har en bra bredd av duktiga SFP:are kombinerat med ett gediget intresse och god sakkunskap i olika frågor. Själv ser jag väldigt mycket fram emot att få fortsätta vårt goda samarbete i nämnden Svenska rum, nu i rollen som nämndens ordförande, kommenterar Lönnqvist.

De nya förtroendeorganen inleder sitt arbete i juni.

En lista på de valda finns här (https://esbosfp.nfsite.com/fortroendevalda/)

Etiketter: , , , Array

SFP i Esbo fick plats i alla centrala förtroendeorgan

Förhandlingarna om fördelningen av förtroendeposter avslutades efter ett par veckors intensiva diskussioner. Christina Gestrin, som representerade SFP i Esbo är mycket nöjd med resultatet. ” Vi behöll våra positioner och…

Espoon RKP valinnut valtuustoryhmän puheenjohtajiston

Espoon RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajaksi on valittu Christina Gestrin. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anders Portin ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Nina af Hällström. Myös muista luottamushenkilöistä on sovittu, ja ne on vahvistettu kaupunginvaltuustossa. Christina…