Diskussion och seminarier

Evenemang, Sfp i ESbo

sfp_12maj2016Torsdagen den 12 Maj kl. 18 ordnas det partiordförandedebatt i Karis på Västra Nylands folkhögskola (Pumpviken 3, Karis).
I debatten deltar Anders Adlercreutz, Anna-Maja Henriksson och Ida Schauman.

Torsdagen den 12 Maj kl. 17 ordnas det också ett seminarium i Helsingfors på Riksdagens infocentrum i Lilla parlamentet (Arkadiagatan 3, Helsingfors). Seminariet ordnas av Svenska riksdagsgruppen och SFP. Temat är “Är det dags att slopa indelningen mellan universitet och yrkeshögskolor? – Diskussion om dualmodellens relevans och framtid“.

Array

Vem ska producera kommunal service?

Då Esbo social- och hälsovårdssektor gick in för att anlita också privata aktörer som serviceproducenter var en central målsättning att få möjlighet att jämföra kostnader, kvalitet och produktivitet. Ett system…

Kom och träffa ordförandekandidater!

Måndagen den 9 maj kl.19 får vi träffa partiordförandekandidaterna Ida Schauman och Anders Adlercreutz i Vindängens matsal, Folkhälsanhuset i Hagalund. Kaffeservering.